Hírek

Ritka Betegségek Világnapja 2020 - Budapest

2020-02-15 20:23:52 moni

Idén is sok szeretettel várunk minden érdeklődőt a Ritka Betgségek Világnapján!

A RIROSZ rendezvényére Budapesten, régi-új helyünkön a Mezőgazdasági Múzeum Barokk Palotájában, a Vajdahunyadvárban kerül sor 2020. február 29-én.

Részletes program:

https://ritkanap.rirosz.hu/ritka-nap-2020/program-2020

Posted in: EseményekHírek Read more... 0 comments

CDC Mesekulcs Klub Újpesten 2020-ban is!

2020-01-12 20:20:25 moni

Posted in: EseményekHírek Read more... 0 comments

CDC Karácsony az UP-ban

2019-12-17 20:03:34 moni

Idén rendhagyó módon és helyen tartottuk évvégi családi találkozónkat. Az Újpesti Rendezvénytéren vehettünk részt egy színvonalas programon és hangolódhattunk közösen az ünnepekre.

Köszönjük a szép karàcsonyi élményt, a remek előadàst! Az UP tàmogatàsàval a Varàzsfuvola meséjét és gyönyörű dallamait élvezhettük. A csalàdok vendéglátásàt és megajàndékozàsãt Újpest Önkormànyzata tàmogatta! Nagyon köszönjük!

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember
A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember és éjszaka A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember és ülő emberek
A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, emberek színpadon, koncert és belső tér
Posted in: EseményekHírek Read more... 0 comments

"Nebáncs" - interaktív érzékenyítő program diákoknak

2019-12-04 19:47:05 moni

December 2-án délelőtt érzékenyítettünk és érzékenyültünk. Nagy örömünkre abúzus, bántalmazás témakörében meghirdetett iskolásoknak szóló programunk a vártnál is nagyobb érdeklődést váltott ki.
Köszönjük az osztályfőnökök és intézményvezetők nyitottságát, melynek köszönhetően 5 osztály, mintegy 120 diákkal vett részt programunkon!
Köszönjük Nektek, hogy ennyire nyitottak, érdeklődők és aktívak voltatok!
Bízunk benne, hogy vittetek magatokkal egy kis “útravalót” és tudjuk, hogy Veletek jobb lesz a világ!
Köszönet mindenkinek, aki segített a rendezvény lebonyolításában és megvalósításában. Természetesen mindenek előtt a szereplőknek, akik ezerféle érzéssel töltötték meg a leírt sorokat és adták elő kis darabunkat: Doan-Sárvári Mariann, Strigens Judit, Szántó Julianna.

Rövid összefoglalónk az eseményről az alábbi linken tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?v=ip75JWd1TKY

Reméljük, hamarosan újból találkozhatunk Veletek!
Visszavárunk!

A programot támogatták:
a Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft., az EMMI, Újpest Önkormányzata és az Újpesti Kulturális Központ.
Köszönjük!

 

Posted in: EseményekHírek Read more... 0 comments

Mesehíd 2.0 - Három nap "mesézés" Telkibányán

2019-10-24 19:24:31 moni

Ismét fantasztikus három napot töltöttünk Telkibányán mesékkel és egy már összeszokott, csodálatos csapattal. Mi “pestiek” köszönjük a szívélyes fogadtatást, kényeztetést a BAZ Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Gönci Tagintézménye szakembereinek, barátainknak! Nagyon jó volt Veletek, “Nálatok”!
Témánk és így meséink sem voltak “könnyűek”: abúzus, bántalmazás körül forogtak. A mesék segítségével messzire jutottunk és sok mindent megéltünk ezzel kapcsolatban. Köszönöm a nyitottságot és személyes tapasztalatokat, élményeket, amit megosztottatok a csoport többi tagjával! Várjuk a tavaszt, hogy folytathassuk!

Köszönjük a Nemzeti Fogyatékosságügyi és Szociálpolitikai Központ (volt FSZK) és az EMMI támogatását, mely lehetővé teszi a program megvalósítását!

 

 

 

 

 

 

Posted in: EseményekHírek Read more... 0 comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.