Meghívó sorstársaknak

KEDVES SZÜLŐTÁRS!

Bocsásson meg, hogy ismeretlenül zavarom, de ehhez bizonyos “sorsközösségünk” adott bátorságot.

1998. szeptemberében született meg a kisfiam, akiről három hónapos korára bizonyossá vált, hogy Cri du chat (“macskanyávogásos”) szindrómás.

Első reakcióm egyike volt, hogy szerettem volna minél többet megtudni a betegségéről és arról, hogy mire számíthatunk. Sajnos ezek a kísérleteim zömében kudarcba fulladtak. Emiatt az információhiány miatt jutott eszembe, hogy jó lenne hasonló problémákkal küzdő szülőkkel beszélni, ismereteket és tapasztalatot cserélni. Hamar kiderült, hogy a cri du chat szindrómás gyerekeket nevelő szülőket nem fogja össze egyetlen egyesület, szervezet sem.

Kisfiam 8 hónapos volt, amikor a Budapesti Korai Fejlesztő Központba kerültünk. Sok segítséget kaptunk, többek közt ahhoz is, hogy létrejöhessen egy baráti társaság a Cri du chat szindrómás gyerekek szüleiből. Bízunk abban, hogy beszélgetéssel, tapasztalatcserével is sokat tudunk segíteni egymásnak és gyermekeinknek. A Budapesti Korai Fejlesztő Központ segítségével más intézményeken, alapítványokon keresztül próbáljuk megtalálni az érintett családokat.

Az Önök döntése, hogy egyetértve céljainkkal felveszik-e velünk a kapcsolatot, megadják-e elérhetőségüket, nevet, címet, telefonszámot.

Őszintén reméljük, hogy csatlakoznak hozzánk és megkeresnek minket levélben vagy telefonon. Írásos bejelentkezés esetén kérem tüntessék fel: “Cri Du Chat Baráti Társaság”. Elérhetőségeink : 3620/588-3004, e-mail: criduchat[kukac]freemail.hu, vagy bejegyzett központi címünk. Telefonon vagy írásban bármikor be lehet jelentkezni a fenti címen és telefonszámon és én boldogan veszem fel Önökkel a közvetlen kapcsolatot.

Bízva abban, hogy sikerült felkelteni érdeklődésüket és élnek a lehetőséggel, szeretettel várom jelentkezésüket.

Tisztelettel:
Bencsikné Mayer Mónika

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.